Dovada faptului ca protestele magistratilor si reactiile politice din Romania sunt coordonate de oameni apropiati serviciilor

Cine are impresia ca atat protestele magistratilor cat si reactiile politice din Romania sau de la Bruxelles sunt coincidente nu poate fi decat naiv.

Prezentam mai jos, in exclusivitate, intregul plan pe care magistratii razvratiti il au pentru a suspenda modificarile la legile justitiei, cu precadere Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie. Evident, acest plan nu s-ar putea pune in aplicare fara sprijinul serviciilor romanesti si straine, care doresc in continuare controlul asupra justitiei.

Faptul ca Forumul Judecatorilor si celelalte asociatii recent infiintate au deschis actiuni la instante care le sunt favorabile, care au sesizat CJUE, nu este o intamplare.

Reactiile politice romanesti si straine, precum si reactiile din “societatea civila” romaneasca sunt doar parte din acelasi plan.

Astfel, pe data de 4 martie 2019 procurorul Bogdan Pirlog a trimis pe grupul Forumul Judecatorilor urmatorul mesaj:

“Pentru colegii care nu sunt membrii in grupurile de fb și nu au aflat încă, intenționăm în a doua jumătate a acestei luni să protestăm în fața sediului CE din Bruxelles.

La acest moment suspendarea aberațiilor legislative până la soluționarea definitivă a cauzelor și aplicarea procedurii accelerate cauzelor aflate pe rolul CJUE poate fi dispusă doar dacă și comisia promovează o acțiune în acest sens.

Comisia poate fi determinată să acționeze la presiunea opiniei publice occidentale. Impactul asupra acesteia va fi mult mai puternic dacă unul dintre protestele noastre se va desfășura acolo și, eventual, la Strasbourg…

Ideea este ca un număr de 20-30 de persoane, cel puțin să protesteze în calitate de ,,delegați,, ai magistraților din țară. În acest sens se va completa și o listă de susținere a mandatului.

Bogdan Pîrlog
PMTMB”

Intre timp lucrurile sunt in plina desfasurare, dintr-o data “trezindu-se” cativa magistrati care vor sa mearga la Bruxelles sa vorbeasca cu oficialii europeni. Cine are impresia ca in plina campanie respectivii oficiali si-ar dedica timp pentru asemenea intalniri fara o coordonare prealabila e naiv.

Pe 2 aprilie 2019 comunitatea “declic”trimite o petitie Comisiei Europene impotriva modificarilor la legile justitiei.

https://www.g4media.ro/petitie-prin-care-i-se-cere-comisiei-europene-sa-sesizeze-curtea-de-justitie-a-ue-in-privinta-ordonantei-de-urgenta-de-modificare-a-legilor-justitiei-europa-salveaza-ne-de-coruptie.html 

Pe 3 aprilie 2019 diversi oficiali europeni ies si acuza Romania din cauza lui Kovesi.

Tot pe 3 aprilie 2019 judecatorul Cristi Danilet anunta ca pe data de 4 aprilie se va vedea, impreuna cu o delegatie de magistrati, cu diversi oficiali europeni.

https://www.aktual24.ro/judecatorul-danilet-a-ajuns-la-bruxelles-protest-al-magistratilor-romani-fata-de-oug-urile-guvernului-dancila-sunt-zeci-de-judecatori-si-procurori/

Ca o paranteza, procurorul Bogdan Pirlog si judecatorul Cristi Danilet sunt asiduu aparatori ai colaborarii dintre SRI si procurori.

Aveti aici dovada cum acesti magistrati, diverse ONG-uri si oameni politici din Romania si Bruxelles sunt coordonati pentru a mentine controlul serviciilor asupra justitiei romanesti.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s